Diensten

Wat zou het je opbrengen als je leven weer simpel zou voelen?
Hoe zou het voor je zijn als je terug zou kunnen naar het enthousiasme van het begin, met de wijsheid die je nu hebt?

Gelukkig kun je terug – of misschien verder – naar een combinatie van rust, resultaat én inspiratie (zonder dat je daar de auto of de maîtresse voor hoeft in te leveren ;-)).

De belangrijkste factor in dit proces blijkt ‘State of Mind’ (gemoedstoestand, zoals wij in Nederland zouden zeggen). State of Mind is een aspect dat buitengewoon weinig aandacht krijgt in zaken doen, terwijl het volledig bepaalt hoe je je werk en leven ervaart, welke beslissingen je neemt en hoeveel stress je ervaart. Ja, je leest het goed. Hoeveel stress je ervaart ;-). Stress en State of Mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jouw State of Mind creëert je stresslevels terwijl het vrijwel altijd voelt alsof het van buiten komt. Van het managementteam dat niet doet wat het moet doen, je partner die (terechte) eisen stelt of de markt die verandert.

Zodra jij inzicht hebt in hoe de menselijke psyche écht werkt en hoe jouw State of Mind je ongemerkt beinvloedt, wordt alles anders terwijl er aan de buitenkant niets verandert. Je stress daalt, onrust verdwijnt, relaties verdiepen zich, je borrelt van inspiratie en het nemen van beslissingen wordt makkelijker.

Klinkt dit als wat je nodig hebt? Kijk dan eens verder op de website van De Slagersdochters van Shift Academy die de 3 principles naar Nederland brachten