Over Linda

Linda(13)Hi, ik ben Linda Spaanbroek, award bekroond en succesvol onderneemster, gedragswetenschapper, directeur van InfoMarketeers en in het blije bezit van 2 kinderen (waarvan 1 nog thuis woont), 2 katten en 1 hond. En een schijnbaar aangeboren aanleg tot actie waardoor mijn hoofd zelfs blijft denken als ik slaap – of beter gezegd: bleef denken…

In 2011 leek ik alles te hebben wat een mens kan wensen: de prestigieuze award, de geweldige nieuwe man, de gezonde kinderen en de ‘multiple six figure business’ (zoals mijn Amerikaanse mentoren het noemden).

Ik had gestreefd en behaald… en er bleek NIETS veranderd. Het geld, het aanzien, het ‘succes’… alles waarvan ik dacht dat het me gelukkig zou maken en ervoor zou zorgen dat ik met ontspannen, tevreden en veilig zou voelen, had uiteindelijk, toen het er was, niets te betekenen. “Geld alleen maakt niet gelukkig” bleek een understatement. Er was nog steeds die onrust, dat gevoel van “is dit alles?” en een, voor de buitenwereld goed verborgen, onbestemde onzekerheid die de glans van het leven haalde.

Tot ik in 2013 in aanraking kwam met inzichten in hoe onze psyche écht werkt. Die inzichten hebben alles voor me veranderd terwijl aan de buitenkant alles hetzelfde bleef. Mijn stressniveau is met 95% gedaald – en als ik al eens stress heb, duurt het nooit langer dan een paar uur. De relatie met mijn partner, kinderen en vrienden is verdiept op een manier waarvan ik niet wist dat het bestond. Beslissingen nemen is veel makkelijker geworden en ik ervaar een enorme rust terwijl mijn prestaties minstens zo goed zijn als voorheen. Ik kan intens gelukkig zijn – zomaar, ongeacht wat ik aan het doen ben. En, voor de vrouwen onder ons misschien leuk om te vermelden, ik schijn er jaren jonger uit te zien! 😉

Ongelooflijk genoeg hoef ik daar geen dingen voor te doen waarvan ‘men’ zegt dat je die moet doen om je goed te voelen. Van die dingen die ik als moeizaam ervaar. Voor mij dus geen mantra’s, uren op een matje mediteren of mezelf met kracht, zelfbeheersing en een fikse dosis oefeningen op een ‘beter’ pad krijgen. Het enige dat ik deed en doe is mijn inzicht vergroten in hoe onze psyche écht werkt. Door in gesprek te zijn met anderen en steeds beter te begrijpen hoe de 3 Principes (Three Principles) zoals benoemd door Sydney Banks, werken. Dat begrip blijkt de sleutel te zijn voor ontspannen presteren, diepe relaties en genieten van het leven.

De Three Principles zijn in mijn ogen een gamechanger: alle regels die we kennen over succes en hoe dat te bereiken, komen op losse schroeven te staan zodra je ziet hoe het écht in elkaar zit. Waardoor je de regels kunt loslaten en in alle vrijheid gelukkig kunt zijn, op elk gebied van je leven!

Omdat ik heb gemerkt hoeveel deze inzichten voor mij en mijn gezin hebben betekend en omdat ik zie hoeveel makkelijker en mooier het leven wordt voor iedereen die de Three Principles een klein beetje begrijpt, besloot ik de Practicioner Opleiding te volgen bij The 3 Principles Professional Institute. Hier ben ik opgeleid door 1e generatie 3P Practicioners; mensen die rechtstreeks bij Syd Banks ‘in de leer’ zijn geweest.

Met dit blog, deze website en de bijbehorende Facebook-pagina laat ik je graag kennis maken met de inzichten die voor mij de toegang zijn geweest naar écht succes: succes van binnenuit waardoor je simpelweg gelukkig en voldaan bent.

Wil je meer weten over succesvol zijn op jouw voorwaarden, met de rust, het geluk en de voldoening waar je al zo lang naar verlangt? Schroom niet om contact op te nemen. 

Graag tot snel!